Rautalammin Pakariset ry:n 40-vuotisjuhla

Sukujuhlan päivätilaisuus pidetään lauantaina 23.7.2022 Matti Lohen koululla, Koulutie 14, Rautalampi.


Päiväjuhla

alkaa kello 12 tarjottavalla keittolounaalla ja kakkukahveilla.

Varsinainen juhla alkaa klo 13. Ohjelmassa on mm. juhlapuhe, musiikkiesityksiä ja lausuntaa. Juhlan yhteydessä julkaistaan juhlajulkaisu, jossa esitellään sanoin ja kuvin sukuseuran 40-vuotista taivalta.

Päiväjuhla päättyy n. klo 15.


Iltatilaisuus sisävesiristeilyn merkeissä Pohjois-Konnevedellä

Risteily M/S Linnealla alkaa klo 16 Kivisalmen laiturista, Rautalammintie 1935, Konnevesi. Kivisalmessa on autoille rajoitetusti paikoitustilaa, siksi järjestämme linja-autokuljetusta Rautalammilta Kivisalmeen ja illalla takaisin Rautalammille.

Risteilyn aikana esitellään suvun ensimmäisiä asuinsijoja vesiltä käsin. Ohjelmassa myös elävää musiikkia.

Laiva pysähtyy Neiturin kanavalla, missä tarjoillaan herkullinen iltaruoka laivan sisätiloissa.

Paluu Kivisalmeen klo 20.

Risteilylaivan kyytiin on mahdollista nousta jo Konneveden satamasta (Häyrylänranta), mistä laiva lähtee klo 14. Tämä tiedoksi henkilöille, jotka eivät osallistu päiväjuhlaan.

Messu Rautalammin kirkossa sunnuntaina 24.7. 2022 klo 11

Sukujuhliemme perinteen mukaan on mahdollista osallistua sunnuntaina yhteiseen messuun Rautalammin kirkossa ja sen jälkeen kirkkokahveille seurakuntatalolla.

Sukujuhlan hinnat ja ilmoittautuminen

Päiväjuhlan hinta on 10 euroa/henkilö. Maksu sisältää lounaan (kala- tai kasviskeitto), kakkukahvit sekä juhlajulkaisun (1 julkaisu/perhe). Alle 16-vuotiailta maksua ei peritä.

Iltaristeilyn hinta ruokailuineen (kana- tai kasvisvaihtoehto salaatteineen) on 30 euroa jäseniltä ja 50 euroa ei-jäseniltä. Lapset (7-15 vuotta) 5 euroa, alle 7 vuotiaat matkavat ilmaiseksi. Iltaristeilyn hinta sisältää myös linja-autokuljetuksen (Rautalampi-Kivisalmi-Rautalampi).


Ilmoittautumisia ottavat vastaan:

Tarja Hämäläinen (tarja.ham@gmail.com) 040 770 9654, Arja Pakarinen (arja.pakarinen@pp1.inet.fi) 040 551 1535 ja Ritva Pakarinen (ritva.pakarinen@kolumbus.fi) 050 395 4404.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 4.7.2022.

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot:

- ilmoittautuneiden nimet ja lasten iät (mielellään myös sukutaulun numero)

- mahdolliset ruoka-aineallergiat

- mihin osuuksiin osalllistuu: päiväjuhla, iltaristeily, linja-autokuljetus, sunnuntain messu ja kirkkokahvit.

lmoittautumisen jälkeen osallistumismaksu maksetaan Rautalammin Pakaristen tilille

FI04 5389 0720 0144 22.

Tietoja majoitusmahdollisuuksista löytyy esim. kunnan nettisivulta https://visitrautalampi.fi/


Lämpimästi tervetuloa sukujuhlaamme ja sen eri tilaisuuksiin

Rautalammin Pakariset ry:n hallitus


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jäsenmaksunsa laiminlyöneiden poistaminen jäsenrekisteristä

 Hyvät Rautalammin Pakaristen sukuseuran jäsenet

Sukuseurassamme on jäseniä, joilta jäsenen perustehtäviin kuuluva jäsenmaksun maksaminen on jäänyt hoitamatta.

Sukuseuran hallituksen tulee hoitaa yhdistyksen taloutta ja pitää yllä jäsenrekisteriä. Jäsenmaksutuotot ovat keskeinen osa yhdistyksen tulopuolta. Siksi hallitus seuraa jäsenmaksujen maksamista.

Sääntöjemme mukaan jäsenmaksun maksamatta jättäminen tarkoittaa jäsenen eroa yhdistyksestä. Hallitus on tarkastanut jäsenmaksusuoritukset vuosilta 2017 - 2019. Mikäli jäsenmaksut ovat jääneet maksamatta kaikilta kolmelta vuodelta, nämä jäsenet poistetaan jäsenrekisteristä ensi vuoden (2021) alusta alkaen.

Mikäli haluat edelleen kuulua sukuseuraa ja saada jäsenpostia - sukulehteä ja jäsenkirjettä sekä mahdollisia muita etuja, hoidathan rästissä olevat jäsenmaksut kuntoon ennen vuoden 2020 loppua.

Sukukokouksen päätöksen mukaan jäsenmaksu on 15 €. Sen voi maksaa tilille FI04 5389 0720 0144 22.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kahden Pakarissuvun yhteistapaaminen Pieksämäellä

Rautalammin Pakariset olivat kutsuttuina Rääkkylän Pakaristen talvitapahtumaan Pieksämäelle 7.3.2020. Meidän sukuseuraamme tilaisuudessa edusti neljä henkeä. Tapahtuman teemana oli rääkkyläläisiin kuuluvan näytteli/ohjaaja Kaija Pakarisen ohjaama Minna Canthin teoksiin pohjaava teatteriesitys.

Näytöksen jälkeen kokoonnuimme lounaalle ja vaihtamaan kuulumisia sukuseurojemme toiminnasta ja tulevaisuudesta. Kaija Pakarinen oli myös paikalla ja pääsimme haastattelemaan häntä näytelmästä ja muistakin asioista. Ja kaikkia kiinnosti tietenkin olemmeko sukulaisia sieltä tiedossaolevista sukuhistoriamme alkuvaiheesta, 1500-luvun alkupuolelta. Kukapa tietää, vaikka oltaisiinkin.

Tilaisuudessa päätettiin jatkaa tapaamisia ja muutakin yhteydenpitoa tulevaisuudessakin.